Asociación y Cooperación para el Desarrollo Social - Siglo XXI

Avda. Diagonal, 375- 5º – 08008 – Barcelona – Tel. 0034 934150755 – Fax 0034 934150755

Fotografia

Fotografías

Nens

Mares i dones

Homes i autoritats

Posted 11 years, 6 months ago at 16:28 pm.

Add a comment

POSTA EN MARXA DE DOS ESCOLES D’INFORMÀTICA A LA CASAMANCE (SENEGAL).

Técnica de Formació i Desenvolupament Avançada
POSTA EN MARXA DE DOS ESCOLES D’INFORMÀTICA A LA CASAMANCE (SENEGAL).

Araceli Verdejo i Octavi Miró, estudiants de l’UPC de Barcelona i membres de l’Associació Tecnologies per a Tothom (TxT), marxen el 05.07.2007 a Senegal, concretament a la Casamance. Allà s’hi estaran durant dos mesos per a posar en marxa dos centres de formació informàtica.

Els ordinadors enviats el passat mes de desembre ja estan a Senegal. Ara aquests cooperants, finançats pel Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD) de la UPC i la nostra Associació, ofereixen les seves vacances per completar la instal·lació i fer altres tasques relacionades amb la informàtica i la comunicació. Participa també en el finançament d’aquest Projecte el Consell Comarcal de l’Alt Penedès

En aquest viatge prepararan la instal·lació d’un captador de la senyal d’ADSL i el seu redireccionament a distància. També posaran en marxa dos punts de captació i ampliació de senyal per a telèfons mòbils, material cedit per la empresa 34 Telecom de Barcelona.

Dins del programa informàtic s’incorporaran i instal·laran 2 PC’s avançats preparats i configurats a Barcelona per establir un accés directe, mitjançat un programa especial, entre PC’s de Barcelona i la Casamance. D’aquesta forma es podrà accedir i treballar a les màquines instal·lades a Barcelona des de Ziguinchor i Pakur, facilitant l’intercanvi d’informació a través de la transferència d’arxius, programes, imatges, vídeos, etc. així com la formació a distància a un baix preu.

Aquest sistema està previst que comenci a funcionar durant la primera quinzena de juliol a Ziguinchor (Baixa Casamance) i posteriorment a Pakur (Alta Casamance).

aaaaaa

Posted 11 years, 7 months ago at 22:23 pm.

Add a comment